About us

Johan Van Assche

Afgestudeerd als orthopedisch technoloog en erkend geconventioneerd voor het RIZIV. Sinds 1988 heb ik mij gespecialiseerd in mijn thuisconsultatie in het vervaardigen van orthopedische steunzolen. Binnen de universitaire instelling waar ik full-time aanwezig ben heb ik mij gespecialiseerd in orthopedische apparatuur, mobiliteitshulpmiddelen en prothesen van het bovenste lidmaat.

Tim Van Assche

In 2015 behaalde ik mijn master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met als specialisatie inwendige aandoeningen (hart, longen, diabetes, obesitas, etc.). Hierna heb ik me nog 2 jaar toegespitst op wetenschappelijk onderzoek aan de KU Leuven

Momenteel werk ik in AZ Rivierenland campus Heilige Familie Rumst waar ik me volledig kan focussen op , mijn passie, de revalidatie van bovenvermelde aandoeningen.

Naast kinesitherapie richt ik me binnen onze praktijk ook op gang- en loopanalyse. Dit bijkomend onderzoek biedt een meerwaarde bij het intensief gebruik van steunzolen.

Zowel mijn vader als ik hechten veel belang aan kwaliteit, daarom maken we er punt van om ons regelmatig bij te scholen.